Öt Bölcsesség Kurzus Irini Rockwellel I. és II. modul - augusztus 23-25./26-30.

Kedves Gyakorlók!

A tavalyi évhez hasonlóan, Irini Rockwell buddhista tanító ismét képzést tart nálunk, ezúttal nyitottan, külsősök számára is. A kurzus részletes leírását csatoltan találjátok

***

Az ember és a világ valódi minőségeit megismertető, a Taoizmus és Buddhizmus gyökerein is túlnyúló tanításokat Irini Rockwell világhírű amerikai trénerként nagyon közérthető és közvetlen módon adja át Wisdoms@Work (Bölcsességek Gyakorlati Alkalmazása) képzési sorozatában. A sorozat első két bevezető modulja aTermészetes Ragyogás – Belső erősségeink felfedezése és felragyogtatása két részes kurzus keretében, idén már nem csak a tagok, de ismerős érdeklődők számára is elérhető.

A teljességünk egészét érintő tanítások felé nyitott gyakorlóként, bizonyára értékelni tudjuk azokat a lehetőségeket, amelyek segítik a mindennapi életben folyamatossá tenni és megtartani azt a nyitottságot és éberséget, ami testi, energetikai és szellemi teljességünk megélésének alapja.

Chögyam Trungpa Rinpocse által képviselt tibeti buddhista hagyományvonal áldását hordozva Irini Rockwell vallási és filozófiai irányzatoktól függetlenül is működőképes módszert ad a kezünkbe. 
Ez a végtelenül egyszerű módszer már a tanításokkal való ismerkedés során élővé képes tenni azt a mélyen bennünk gyökerező tapasztalást, miszerint az élet leginkább drámai pillanataiban is képesek vagyunk egy olyan határtalan szabadság választására, amely minden egyes percet, minden egyes másodpercet a béke, szeretet, megbecsülés, tetterő és valódi menedék otthonaként él meg.

Az Irini Rockwell által közvetített tanítás alapjaiban képes megváltoztatni önmagunkhoz és az élethez való viszonyulásunkat. Az önmagunk és mások felé gyakorolt szerető kedvesség által képes élővé tenni a bennünk rejlő eredendő minőségeket, felemelni bármely egyéb típusú gyakorlásunk eredményességét is.

***

Akár egyéni gyakorlóként, akár segítő szakmákban dolgozva, meglepően hatékony eszközt kapunk a kezünkbe, amely nem csak minket tesz kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá, hanem a más emberekkel való viszonyulásunkat is átalakítva képessé tesz eredendő jóságunk és belső minőségeink kisugárzására is.

Várunk Téged is szeretettel, és immár nyugodtan oszd meg a lehetőséggel kapcsolatos információkat azon családtagjaiddal, barátaiddal és ismerőseiddel, akiket úgy véled szintén érdekelhet az idén augusztusi kurzus!

Kellemes nyarat és jó gyakorlást!

a szervezők és segítőik: Mimi, Guszti, Klári, E.T., Simi