A nőiség és a kínai hagyomány

A nőiség és a kínai hagyomány

A Lunarimpex Kiadó és Erdei Edit szeretettel meghív a 2012. január 12-én, 17:00-kor kezdődő, beszélgetéssel egybekötött könyvbemutatóra a női kiteljesedésről.

Ni Maosing Dr.: Második tavasz
Dr. Mao százféle titkos fiatalító praktikája nőknek, életkortól függetlenül

Ott a helyed, ha:

  • tudni akarod, mitől nő egy nő
  • szeretnél érett korodban is varázslatos megjelenést és vonzerőt
  • érdekel, nálad miért nem működik a barátnőd bombabiztos diétája és szépségápolási trükkjei, és hogyan állíts össze olyanokat, amik működnek
  • kíváncsi vagy, hogyan ápold nőiségedet, és fejleszd a veled született spirituális adottságokat

A több ezer éves taoista hagyomány és kínai orvoslás bölcsességének tükrében közösen áttekintjük a nőkben rejlő erő kibontakoztatásának lehetőségeit, azaz, hogyan lehetünk „TELJESEN NŐK”.

A TAO-hoz, az ősforráshoz vezető út a regeneráció, a folyton megújuló mozgás, új dimenziók felfedezése önmagunkban és az életben.

Helyszín: Mystic Szalon, a Hattyúházban, Budapest, I. ker., Hattyú u. 14., VI. emelet.
Az előadás ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt kérjük, hogy a részvételi szándékodat jelezd előre Tóth Erzsinél (Lunarimpex), a totherzsi09@gmail.com címen.
Köszönjük, és szeretettel várunk!

Erdei Edit mintegy 20 éve foglalkozik a keleti hagyományokkal és magával az EGYETEMES TAO rendszerrel is, melynek nemcsak gyakorlója, hanem több mint tíz éve oktatója is. Emellett indiai táncot és flamencót is oktat, valamint Mantak Chia mester könyveinek fordítója és lektora.Továbbra is rendszeresen részt vesz továbbképző szemináriumokon Chia mesterrel, akinek a kérésére 2006 telén három hónapot dolgozott és tanitott a Tao Gardenben.Otthonosan mozog az indiai szellemi hagyományokban is (sokszor  járt Indiában) Valamint a buddhizmus Dzogchen ágának területén is.