Adatvédelmi nyilatkozat

A Magyar Taoista Egyház az általa működtetett internetes hírlevélre és levelezőlistára való feliratkozáshoz valamint a weboldalán való regisztráláshoz adatot kér be a szolgáltatásokat használni kívánó magánszemélyektől. Ez az adat a regisztráló teljes neve és e-mail címe.

A Magyar Taoista Egyház a regisztráció során bekért adaton kívül egyéb adatot semmilyen módon nem gyűjt, és nem szerez meg. A regisztráció során megszerzett adatot kizárólag az ott megjelölt célra használja fel, és nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival.

A Magyar Taoista Egyház a regisztráció során bekért e-mail címeket és ezen adatokat nem szolgáltatja ki harmadik félnek.

A Magyar Taoista Egyház, bár minden tőle elvárhatót megtesz a regisztráció során rögzített adatok titokban maradásáért, nem felelős az adatok, esetleges, hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért.

A Magyar Taoista Egyház, minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs rendszer működésének biztosításáért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a regisztrációs oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve a regisztrációs oldalakon megtalálható adatok, információk bárki által történő, illetéktelen megváltoztatásával következnek be.

A Magyar Taoista Egyház az oldalakon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért felelősséget nem vállal.